Nieuws

Voor één keer op Harry Potter lijken

GreenScreen fotoshoot in de stadsbibliotheek

Rheine. Zomertijd is evenemententijd in de Stadsbibliotheek! In het kader van de “SommerLeseClub” (Zomerleesclub) zullen er verschillende evenementen plaatsvinden in de stadsbibliotheek Rheine. Zowel op vrijdag 23.06.2023 als op vrijdag 27.07.2023, beide om 15.00 uur, kunnen leden van de Zomerleesclub op de foto voor de groene muur en geknipt in een achtergrond naar keuze. Zo sta je ineens in de Australische woestijn, ontspan je op witte zandstranden of kijk je rond in Harry Potters school Zweinstein. Iedereen die meedoet krijgt zijn foto per e-mail toegestuurd.

Gratis tickets voor beide data zijn verkrijgbaar in de openbare bibliotheek – de enige vereiste is deelname aan de Summer Reading Club. Inschrijven hiervoor is helemaal gratis voor mensen met een bibliotheekkaart! Meer informatie is verkrijgbaar bij de gemeentelijke bibliotheek via telefoonnummer 05971/939-160 en op de homepage www.Rheine-bibliothek .de.