Nieuws

Vakantieparadijs begint weer

Vakantiepas dit jaar gratis voor kinderen en jongeren

Rheine. De zomervakantie nadert met rasse schreden en de organisatoren van het vakantieprogramma staan al in de startblokken. Rheine Ook dit jaar is er weer een kleurrijk vakantieprogramma voor kinderen en jongeren in . Van sportieve activiteiten op het land of op het water tot creatieve activiteiten, er is genoeg om aan deel te nemen en uit te proberen. Rheine Op de website Feripro Jugendamt kan iedereen zijn eigen vakantieprogramma samenstellen en doen waar hij of zij deze zomer zin in heeft.

De eerste aanmeldingen voor de zomervakantie worden al aangenomen. Alle belangrijke informatie staat op de website van Feripro, evenals het tijdstip, de datum en de kosten. Rheine Houders van de Münsterland Card betalen slechts 50% van de totale kosten voor alle activiteiten en aanbiedingen in het kader van het vakantieparadijs. Als bijzonderheid dit jaar is de vakantiepas voor iedereen beschikbaar voor alle kinderen en jongeren tot 18 jaar, evenals voor scholieren van . Dit betekent dat de populaire vakantiepas dit jaar gratis is voor kinderen en jongeren.

RheineVoor verdere vragen kunt u contact opnemen met het Bureau Jeugdzorg op het telefoonnummer: 05971/9393668 of per e-mail: jugendfoerderung@ .de.