Nieuws

Leerlingen uit Polen bezoeken het stadhuis

Auf dem Rathausdach wurde das obligatorische Erinnerungsfoto gemacht.

Rheine. Burgemeester Dr. Peter Lüttmann verwelkomde vandaag leerlingen uit de Poolse stad Biala Podlaska in het stadhuis. Rheine De groep bezoekt de stad in het kader van een uitwisseling met de beroepsopleiding van het district Steinfurt. Zij werden vergezeld door leraren uit Polen en Duitsland. Rheine In de raadszaal vertelde burgemeester Dr. Lüttmann interessante feiten over de stad en beantwoordde hij de vragen van de gasten. Rheine Tot slot konden de bezoekers een uitstapje maken naar het dak van het stadhuis voor een uitzicht van bovenaf en werd de verplichte souvenirfoto gemaakt.

RheineDe groep zal nog tot begin juni op bezoek zijn en een gevarieerd programma afwerken met informatiebezoeken, bedrijfsbezoeken en stages in Duitse bedrijven. Het schoolpartnerschap viert dit jaar zijn twintigste verjaardag en wordt gesteund door het Duits-Poolse Jeugdbureau.