Nieuws

Stadtparkkonzerte 2023 – het startsein wordt gegeven door de Ochtrupse volksmuziek.

Foto (© Alfons Feldevert): Beim ersten Stadtparkkonzert 2023 werden die Ochtruper Volksmusikanten für Stimmung sorgen.

Rheine. Op zondag 28 mei 2023 om 14.00 uur begint het seizoen van de Stadtparkconcerten met de Ochtrup Folk Musicians. Rheine Het muziekrepertoire van de gepensioneerdenband omvat volksliederen, evergreens en bekende hits, die zij tot ongeveer 17.00 uur live in het Stadtpark ten gehore zullen brengen.

De band, onder muzikale leiding van Heinz Leusing, verheugt zich op haar eerste publieke optreden na een lange pauze van het Corona-podium. Naast Heinz Leusing, die ritmegitaar speelt, maken Hermann Dinkhoff op de Stiermarkse mondharmonica, Helmut Küper op de scheepspiano en Hermann Küper met de melodiegitaar deel uit van de band. Het keyboard wordt bemand door Udo Mikat, die tegelijkertijd de zang voor zijn rekening neemt. Alfons Feldevert bespeelt de drums.

Rheine De Stadtparkconcerten vinden elke tweede en vierde zondag van eind mei tot eind augustus plaats in het Stadtpark . De toegang is gratis. U kunt de muziek beluisteren onder het genot van een kopje koffie in het Stadtparkrestaurant. Rheine De Stadsparkconcerten worden georganiseerd door de Culturele Dienst van de stad. Rheine De stad wordt bij de organisatie ondersteund door Schürmann Catering und Eventmanagement en de Stadtparkverein . Rheine Het volledige concertprogramma en verdere informatie vindt u op www. .de.