Nieuws

De Cargobike Roadshow komt eraan

Grote bakfietstest: maandag 22.05.2023 vanaf 13:00 uur voor het gemeentehuis Rheine

Rheine. Rheine De testbaan van de Cargobike Roadshow met 12 e-load bikes maakt een stop in op maandag 22.05.2023 . Vanaf 13.00 uur kunnen bezoekers na een briefing door het roadshowteam de twee- en driewielige e-laadfietsen gratis testen en zich laten overtuigen en inspireren door het rijplezier en de variabele toepassingsmogelijkheden van de fietsen. Het team biedt vijf uur onafhankelijk en fabrikantonafhankelijk advies. Er is geen commercieel belang bij de verkoop van de fietsen.

De samenstelling van het wagenpark geeft een actueel overzicht van de markt. De bakfietsen zijn uitgerust met Pedelec25 aandrijving en opbouw voor particulier gebruik of voor het vervoer van kinderen. Ook al is de vloot specifiek gericht op particulieren: Ook bedrijven zijn welkom op de testbaan. Voor de meeste testfietsen zijn ook opbouwen voor commercieel gebruik beschikbaar. Mensen warm maken voor duurzame mobiliteit is een belangrijke taak. Rheine Rheine Op uitnodiging van de stad en met financiële steun van de deelstaat Noordrijn-Westfalen ondersteunt de Cargobike Roadshow met zijn adviesdiensten de fietspromotie van de stad, vult hij het lokale bakfietsinitiatief aan en versterkt hij de stationaire handel.

Alle informatie over de Cargobike Roadshow, het actuele wagenpark en de technische gegevens van de tentoongestelde bakfietsen vindt u op https://www.cargobike.jetzt/roadshow/.