Nieuws

Consul-generaal ontmoet stagiair

Het personeel van restaurant Echtzeit is blij met een bijzondere gebeurtenis:

We hadden het genoegen om woensdagmiddag een bijzondere gast in Echtzeit te verwelkomen: de Portugese consul-generaal Lidia Nabais bracht haar inaugurele bezoek aan de stad Rheine. Burgemeester Dr. Peter Lüttmann nodigde de diplomate uit voor een lunch in Echtzeit. En we waren zeer verrast toen mevrouw Nabais onze Portugese stagiaire Catarina Henriques ontmoette. Leiria De jongedame uit de Portugese zusterstad Rheineloopt in het kader van een Erasmusprogramma tien weken stage in ons restaurant op Rheine. Hier voelt ze zich bijzonder goed opgenomen in ons team. Ze heeft de kneepjes van het vak razendsnel geleerd en bediende onze Portugese gast vandaag natuurlijk met glans. Lidia Nabais informeerde uitgebreid naar het verloop van de stage en was erg blij dat de jongedame van Leiria het zo goed bevalt bij ons en in Rheine.