Nieuws

“Borne op zij’n Best”

Reis naar de zusterstad in Nederland op 16 april

Rheine/Borne. De “Living Statues” zijn slechts een van de hoogtepunten waarmee het stadsfestival “Borne op zij’n Best” op 16 april (zondag) bezoekers verleidt. Rheines Nederlandse zusterstad biedt veel muziek, een rommelmarkt, plezier en spelletjes voor kinderen, evenals een kunstmarkt en nog veel meer. Voor het eerst worden bezoekers van Rheine uitgenodigd om te stemmen voor de beste “levende acts”. De jumelagevereniging nodigt u uit om het traditionele festival te bezoeken. De zusterstad is met de auto via de A30 in 45 minuten te bereiken. Als u niet zelf wilt rijden, brengt een bus u tegen betaling van 10 euro naar Borne en terug. Het vertrek is om 12 uur vanaf de Emstorplatz aan de Osnabrücker Straße. De terugreis is gepland voor 17.00 uur. Aanmeldingen kunnen het best per e-mail naar of per telefoon 939-221.