Nieuws

Klimaatconferentie Rheine – Borne bij DEOS AG

Rheine/Borne. Een uitwisseling van kennis tussen deskundigen op het gebied van klimaatbescherming staat centraal op de volgende klimaatconferentie, die de stedenband Rheine samen met de Nederlandse zusterstad Borne organiseert. Het evenement vindt aanstaande donderdag, 2 februari 2023, om 13.00 uur plaats in het hoofdkantoor van DEOS AG aan de Birkenallee. Er zullen ondernemers, werknemers van overheden en verenigingen en plaatselijke politici aan deelnemen, die allemaal één ding gemeen hebben: De uitvoering van de gespecificeerde klimaatbeschermingsdoelstellingen ter plaatse. Nadat Milena Schauer, technisch raadslid van de stad Rheine, een stand van zaken heeft gegeven over het gemeentelijke programma “100 procent klimaatbescherming”, zal EWG-directeur Ingo Niehaus spreken over het onderwerp “Duurzame economie vanuit het oogpunt van EWG”. Dominik Vogt, productmanager van DEOS AG, zal een vooruitblik geven op nieuwe wettelijke voorschriften en mogelijke efficiëntiestrategieën voor eigenaars van gebouwen. Tot slot zal productmanager Tristan Hinnah, Sales IoT en Cloud Solutions DEOS AG, uitleggen hoe moderne draadloze thermostaatoplossingen kostenbesparingen tot 40 procent kunnen realiseren in bestaande gebouwen. Het evenement wordt om 18.00 uur afgesloten met een gedachtewisseling tussen de deskundigen.