Nieuws

“Dit is jumelage in actie”.

Auf dem Foto: Mariana Gomes (20 Jahre) – Praktikum bei dem Architekturbüro agn in Ibbenbüren, Joel Rodrigues (17 Jahre) – Praktikum beim Architekturbüro Achterkamp / Möllers, Catia Carraco (17 Jahre) – Praktikum für die erste Woche bei der EWG, dann 5 Wochen beim Architekturbüro Terhechte / Höffker mit ihrer Lehrerin und José Azevedo.

Burgemeester Dr. Peter Lüttmann meldde vandaag op Facebook: “Voor de raadsvergadering van gisteren, waarin de begroting 2023 met een grote meerderheid werd aangenomen, had ik het genoegen om drie stagiaires uit onze partnerstad Leira👍 te verwelkomen Zij lopen van 14 – 31.03.2023 stage op het gebied van architectuur in Rheine. Ze zitten in de bovenbouw en zitten in het laatste jaar van “interieur- en exterieurontwerp”. Zij zitten in de bovenbouw en zitten in hun laatste jaar met de focus op “interieur en exterieur design”. Dit is een project in het kader van de Europese financiering “Erasmus”. Met dank aan de Vereniging ter bevordering van de jumelage van de stad Rheine e.V. van de Portugese gemeenschap, die hen hier🙏ondersteunt en verzorgt. Dit is jumelage in actie!