Nieuws

Schone actie Rheine 2023

Rheine. De jaarlijkse campagne “Clean Rheine” gaat de volgende ronde in en deze keer aan het begin van de lente. De stad Rheine roept alle burgers, verenigingen en groepen op om deel te nemen aan de 26e campagne “Clean Rheine”. Ook dit jaar is het de bedoeling te helpen het milieu schoon te maken en zwerfvuil te verwijderen. Deze campagne heeft een vaste plaats op de kalender van veel kinderdagverblijven, scholen en clubs.

Dit jaar vindt de campagne plaats op zaterdag 18 maart. Zoals altijd kunnen kinderdagverblijven en scholen in de week voor de actiedag meedoen. De stad Rheine en de Technische Dienst Rheine zullen opnieuw zakken met afval inpakken voor de ophaling van alle deelnemers. Het ingezamelde afval kan gratis worden gedeponeerd in openbare containers op verschillende plaatsen in de stad. Inschrijven voor de campagne gebeurt online via het stadsportaal Rheine op www.Rheine.de/sauberesRheine. De uiterste datum is 03 maart, daarna kunnen inschrijvingen niet meer in aanmerking worden genomen voor de levering van vuilniszakken.

Meer informatie over de campagne is ook verkrijgbaar bij Guido Wermers van de dienst Milieu, klimaatbescherming en groene planning van de stad op 05971/939-595 of per e-mail op aktion.sauberes@Rheine.de.