Nieuws

Caritas eert jubilarissen

Für ihr langjähriges Engagement in der Kirche und Caritas wurden acht Mitarbeitende der Abteilung Arbeit, Wohnen und Teilhabe der Caritas Rheine vom Vorstand, der Mitarbeitervertretung und ihren Leitungen mit Caritas-Ehrenzeichen ausgezeichnet.

Jarenlange samenwerking in de afdeling werk, wonen en participatie

Rheine.cpr. In totaal werken acht medewerkers van de afdeling Werk, Wonen en Participatie al 25 jaar voor de Caritasvereniging Rheine of een kerkgenootschap. Er werd een kleine ceremonie gehouden ter ere van hen. Caritas-bestuursleden Dieter Fühner en Ludger Schröer, afdelingshoofd Sebastian Vossel en de personeelsvertegenwoordigers met hun voorzitter Thomas Brockhaus bedankten de jubilarissen voor hun jarenlange inzet en overhandigden ieder van hen de Caritas erepenning in zilver.

“U hebt uw taken op de meest uiteenlopende gebieden met grote inzet vervuld en steeds blijk gegeven van een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor onze gemeenschap”, bedankte Dieter Fühner hen in zijn welkomstwoord.

De volgende personeelsleden werden geëerd voor hun 25 jaar kerk-caritatieve dienst:

Reinhild Wedig, Claudia Klüssendorff, Karsten Dahlke en Ralf Miethe (allen Caritas Emstor-werkplaatsen), Gabi Elsenheimer en Alexander Becker (beiden Jacob-Meyersohn-Wohnverbund), Dorothee Stamer en Franz-Josef Löhning (beiden Haus Forckenbeck).