Nieuws

Stagiairs verzamelen voor de VdK

n großer Runde bedankten sich der Erste Beigeordnete und Stadtkämmerer Mathias Krümpel, Ausbildungsleiterin Florentine Kühs-Sandmann und VdK-Vorsitzender Wilfried Hötzel bei den Auszubildenden der Stadtverwaltung für deren Einsatz.

Rheine. In een grote bijeenkomst overhandigden de stagiairs van het stadsbestuur Rheine de donatieopbrengst van dit jaar van 865 € aan Wilfried Hötzel, directeur van de Volksbund Deutscher Kriegsgräberfürsorge e. V. (Duitse Oorlogsgravencommissie). De stagiairs verzamelden de donaties tijdens de huis- en straatcollecte. Stadspenningmeester en eerste wethouder Mathias Krümpel bedankte de toegewijde collega’s voor hun inzet, zodat de talrijke oorlogsgraven met de ingezamelde giften verzorgd en onderhouden kunnen blijven worden.

Voor info:

De Volksbund Deutsche Kriegsgräberfürsorge e. V. (Duitse Oorlogsgravencommissie) is een non-profit organisatie die tot taak heeft de graven van slachtoffers van oorlog en tirannie te behouden en te verzorgen.