Nieuws

Tentoonstelling Colours on grey succesvol van start

Rheine. Op zaterdag 10 december 2022 werd de tentoonstelling “Kleuren op grijs” van de Jeugdkunstschool Rheine geopend.

In de zalen van de Brockmann & Sons Gallery zijn de creatieve, kleurrijke en uiteenlopende werken van de jongste kunstenaars van de Youth Art School te zien, evenals de werken van de kunstenaars en tevens Youth Art School-docenten Sabine Bach en Kerstin Schrader. Almuth Rusteberg is ook aanwezig als externe kunstenaar en toont haar hedendaagse kunst, die de ruimte in een golf van kleur zal overspoelen.

Burgemeester Dr. Peter Lüttmann, die de vernissage opende, werd geconfronteerd met een grote menigte bezoekers. Naast de kunstenaars, zowel jong als oud, en hun ouders, kwamen nog vele andere in kunst geïnteresseerden en zorgden ervoor dat het druk was in de galerie. Uiteraard waren de kunstenaars zeer opgewonden, evenals hun vreugde over de grote belangstelling voor de vernissage. En dus was de feedback van de talrijke gasten steeds positief. “Het is leuk dat de kinderen de kans krijgen om op gelijke voet met de volwassen kunstenaars te laten zien wat ze kunnen,” was het commentaar van een bezoeker van de tentoonstelling. Wie deze kleurenexplosie wil zien, kan dat doen in de Brockmann & Sons Gallery op vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur tot eind februari 2023.