Nieuws

“Waarheen? Thuis in Rheine” organiseert wensboomactie in de Emsgalerie

Foto (Stadtpressestelle): Der Wunschbaum in der Emsgalerie erfüllt in der Weihnachtszeit Wünsche für bedürftige Menschen.  

Rheine. Het netwerk “Waarheen? Het netwerk “Zuhause in Rheine” organiseert in samenwerking met de Emsgalerie een kerstwensboomactie voor daklozen en mensen die dakloos dreigen te worden. De wensboom van het netwerk staat voortaan bij de ingang van de Emsgalerie bij de kluisjes.

Hoe werkt de Wensboom?

De behoeftigen hebben het netwerk “Waarheen?” gegeven. Thuis in Rheine”netwerk hun wensen. Deze werden dan opgehangen aan de wensboom in de Emsgalerie. Bezoekers van de Emsgalerie hebben nu de gelegenheid om de wensen te vervullen en het geschenk voor 21 december in te leveren bij het centrummanagement van de Emsgalerie. De geschonken geschenken zullen vóór Kerstmis worden overhandigd aan de mensen in de inrichtingen.

Het netwerk “Waarheen? Zuhause in Rheine” netwerk bestaat uit vele verschillende instellingen zoals Aktion Selbsthilfe e.V., Treff 100, de stationsmissie Rheine, de gaarkeuken Rheine, de noodopvang van Caritas, de woongroep voor jongvolwassenen en de daklozenvoorziening Kremer-Haus. Voor vragen kunt u contact opnemen met Jörg Jäger, productmanager maatschappelijke voorzieningen bij de gemeente Rheine, via 05971/9436997.