Nieuws

Repair Café aan de Stolbergstraße

Op 7 december in het Café am Stadtberg

Rheine.repareren in plaats van weggooien is het motto van het Repair Café. Wanneer de laptop een eigen wil ontwikkelt, er een gat in de broek zit of de haardroger zijn werk niet meer doet, zorgen onze vrijwilligers voor reparatieondersteuning. Omdat een reparatie vaak goedkoper en milieuvriendelijker is dan een nieuwe aankoop. Wij bieden ondersteuning op het gebied van naaien, elektronica en computers.

Elke eerste woensdag van de maand opent het Repair Café zijn deuren in het Café am Stadtberg aan de Stolbergstraße 9-11 vanaf 15.00 uur. Wij nodigen alle belangstellenden van harte uit voor het volgende Repair Café op 7 december. Registratie is niet nodig. Maskers zijn verplicht in het Café am Stadtberg.

Belangstellenden kunnen bellen naar 05971 862-360 of, bij technische vragen, naar Klaus Skoczko op 05973 6291918.