Nieuws

Kreisweite Thermografie-Aktion: Anmelden und Förderung sichern!

Kreis Steinfurt/Rheine. Heizkosten sparen heißt auch, die Gebäudehülle fit machen, damit die Wärme nicht von innen nach außen verloren geht. Met de huidige, extreem hoge energiekosten is het zeer belangrijk dat de verwarming in het huis wordt uitgeschakeld en dat de energiebehoefte wordt verminderd. Dit product biedt de unieke thermografische optie: De deelnemers krijgen een beeld van hun huis, een uitgebreide beoordeling van de beelden en saneringsmaatregelen.

Die Kreisweite Thermografie-Aktion werd gezamenlijk door energieland2050 e.V. des Kreises Steinfurt und der Stadt Rheine angeboten. Anmeldungen können noch bis zum 16. Dezember eingereicht werden. De kosten voor een huis met vier wooneenheden liggen op 180 euro. In Rheine erhalten die ersten 50 Teilnehmer einen Zuschuss zur Aktion in Höhe von 80€ je Thermografie. Deze zal na het einde van de actie worden uitgegeven. Meer informatie over de ondersteuning van de stad Rheine vindt u op www.Rheine.de/thermografie.

Op 7 december, om 18 uur, vindt u een digitale informatiebijeenkomst met de beste thermografen. Het aanmeldingsformulier en andere informatie vindt u op www.energieland2050.de.