Nieuws

Betrouwbare inzet voor kinderen en gezinnen

Für ihr langjähriges Engagement in der Kirche und Caritas wurden sechs Mitarbeitende der Caritas Rheine vom Vorstand, der Mitarbeitervertretung und ihren Leitungen mit Caritas-Ehrenzeichen ausgezeichnet.

Medewerkers van de afdeling Onderwijs en het bureau Verenigingsbeleid en Communicatie van Caritas Rheine gehuldigd

Rheine.cpr. Zes medewerkers van de afdeling Onderwijs en het Bureau Verenigingsbeleid en Communicatie van de Caritasvereniging Rheine zijn door Caritas-bestuurslid Dieter Fühner en de personeelsvertegenwoordiging, vertegenwoordigd door Thorsten Fenbers, geëerd voor hun jarenlange inzet in een kerkelijke vereniging met het Caritas Ereteken in Zilver.

In zijn welkomstwoord benadrukte bestuurslid Dieter Fühner de hoge en betrouwbare inzet van de medewerkers met een lange staat van dienst: “We zijn erg blij dat we vandaag de gelegenheid hebben om jullie te bedanken voor jullie jarenlange inzet en loyaliteit bij Caritas Rheine.” Thorsten Fenbers bedankte ook de collega’s voor hun kwaliteit en jarenlange inzet voor Caritas Rheine.

De Raad van Bestuur en de vertegenwoordigers van het personeel overhandigden samen de jubilarissen van de Dreikönigs-Kindergarten, Kita Ellinghorst, Kita Abenteuerland en Early Intervention en het afdelings- en stafbureaumanagement de Caritas Ereteken in Zilver, bloemen en een waardebon voor de KAFFEEHAUS uit naam van de Duitse Caritas Vereniging en de Diocesane Caritas Vereniging Münster. De kleine plechtigheid werd muzikaal begeleid door Jürgen Löbbers van de Jacob-Meyersohn-Wohnverbund.

Devolgende medewerkers werden geëerd voor hun 25-jarig dienstverband bij de gemeente: Andrea Haar en Andreas Lütjann (beiden in het kinderdagverblijf Ellinghorst), Sabine Rebehn-Rode (Dreikönigs-Kindergarten), Barbara Scholten (Kita Abenteuerland), Lisa Üffing (vroege interventie) en Stefan Gude (afdelings- en stafbureaubeheer).