Nieuws

Huismus ontmoet leeuwenliefhebber

Warme time-out en ontmoetingsplaats in Dorenkamp

Rheine. Het is weer nat en oncomfortabel buiten, en de dagen zijn vaak grijs en donker. Als je geen zin hebt om je tijd alleen thuis door te brengen, kom dan naar Stubenhocker in Mitte51, het ontmoetingscentrum in Dorenkamp. Als openbare ruimte gaat het huis in het koude seizoen open voor alle mensen die zich in een gezellige sfeer willen opwarmen met een warme kop thee of koffie. Misschien is er tijd voor een gezellig praatje met mensen uit de buurt, of kun je afspreken voor een spelletje, een studiebijeenkomst of een samenzijn in het ontmoetingscentrum. Een paar gezellige uurtjes samen doorbrengen is mogelijk van maandag tot donderdag van 9 tot 17 uur en op vrijdag van 9 tot 13 uur.

Voor alle creatievelingen is er een open aanbod op maandag van 15.00 tot 17.00 uur in Mitte51 (28.11. kaartworkshop, 5.12. winters macramé, 12.12. dennenboom ontmoet ster en 19.12. kaarsgroeten). Inschrijven is niet nodig en er zijn geen deelnamekosten, alleen de consumpties worden in rekening gebracht.

Niet alleen de liefde gaat door de maag, wat dacht je van wat warme soep voor de verandering?

Aanstaande woensdag, 23.11.2022, staan de vrijwilligers van de Spoon Exotic vanaf 12.00 uur klaar voor uw gasten. Exotische soepen staan die dag weer op het programma: een vegetarische Marokkaanse linzensoep en een Perzische granaatappelsoep met peulvruchten en kruiden staan op het menu. Een klein culinair uitstapje met de zon in het hart is dus gegarandeerd tijdens de lunchpauze.

Iedereen die als vrijwilliger de “Stubenhocker” open bijeenkomst of de “Löffel-Exoten” wil ondersteunen, kan contact opnemen met het Mitte51-huisteam.

Verdere informatie: Mitte51, Begegnungszentrum im Dorenkamp, Mittelstr. 51, tel. 05971 8014722 of 8012230, www.mitte51-Rheine.de