Nieuws

Headphone party met drie DJ’s

Rheine zonder racisme – Rheine met moed

Rheine. Op vrijdag 11.11.2022 vindt van 18.00 tot 22.00 uur een jeugdevenement plaats onder het motto “Rheine zonder racisme – Rheine met moed”. Het programma begint om 18.00 uur met een workshop over racisme en tolerantie. Van 19.00 tot 22.00 uur kun je samen feestvieren tijdens een headphone party met drie verschillende DJ’s.

Toegang en eten en drinken zijn gratis. Inschrijven kan via de stad Rheine bij de contactpersoon Wiebke Helling. Neem gewoon contact met haar op per WhatsApp op 0152/25713821, per e-mail op of per telefoon op 05971/939668.

De initiatiefgroep “Rheine zonder racisme – Rheine met moed”, bestaande uit het jongerenbureau van de stad Rheine, Stadtjugendring, Jugend- und Familiendienst, Caritas en Jugendzentrum Jakobi nodigt alle geïnteresseerde jongeren vanaf 12 jaar van harte uit om naar het Jugendzentrum Jakobi (Gartenstraße 9, 48431 Rheine) te komen om zich bezig te houden met het thema Rheine zonder racisme – Rheine met moed.

Ook spontane gasten en iedereen zonder aanmelding zijn welkom onder het motto “Wees erbij en kom op voor een stad waar iedereen zich goed voelt!”.