Nieuws

GO Sharing stopt met het aanbieden van deelscooters en -fietsen in o.a. Borne

De deelscooters en -fietsen van GO Sharing zullen langzaamaan verdwijnen uit het Twentse straatbeeld. GO Sharing stopt haar activiteiten in een aantal steden vanwege tegenvallende omzet en vandalisme. Dat betreft onder andere de regio Enschede en Hengelo, waar Borne onderdeel van is.

GO Sharing geeft aan het vertrek als tijdelijk te zien en gaat zich focussen op het rendabel krijgen van het systeem. Er wordt onderzoek gedaan om te kijken wat ervoor nodig is om deelvervoer ook in te zetten op locaties die momenteel niet rendabel zijn.

Bolt
Bolt, aanbieder van elektrische fietsen, blijft voorlopig wel actief in Borne.

Gemeente Borne gaat in regionaal verband met andere gemeentes bekijken of en hoe er verdere invulling aan deelmobiliteit gegeven kan worden.