Nieuws

Open dag in het Diversiteitscentrum voor gezinnen

Zaterdag 22 oktober, van 9.30 tot 12.30 uur.

Rheine. cpr. Kom gewoon langs en krijg een indruk – dat is wat het gezinscentrum “Vielfalt” (diversiteit), bestaande uit de additieve, curatieve kleuterschool Dreikönigs-Kindergarten en het protestantse kinderdagverblijf Johannes, mogelijk maakt in Rheine. Geïnteresseerde gezinnen zijn welkom op de “Open Dag” op zaterdag 22 oktober, van 9.30 tot 12.30 uur.

Op deze ochtend kunnen geïnteresseerde gezinnen en toekomstige pedagogische medewerkers kennismaken met zowel het pand als het betreffende concept, dat samen met de kinderen in het dagelijks leven wordt beleefd, tijdens rondleidingen die door onze pedagogische medewerkers worden aangeboden. Het personeel van de respectieve instellingen beantwoordt alle vragen over registratie, vestiging en het dagelijkse leven op de kleuterschool.

De additieve, curatieve kleuterschool Dreikönigs-Kindergarten bevindt zich in de Dreikönigstraße 20-30, in Rheine. Vragen over de open dag kunnen worden beantwoord door adjunct-directeur Vera Reker op 05971 869530 of per e-mail op

Het Protestants Kinderdagverblijf Johannes is gevestigd aan de Keltenstiege 5 in Rheine. Heeft u vragen over de open dag, neem dan contact op met Doris Wengler op 05971 72700 of stuur een e-mail naar .