Nieuws

JobCafé voor vrouwen

Aanbod van de werkgroep Vrouwen en meisjes

Rheine. Wilt u (weer) aan het werk en weet u niet hoe u uw doel kunt bereiken?Tijdens het gratis “Jobcafé voor vrouwen” op 17.11.2022, van 09:30 tot 11:30 uur, in het Onderwijscentrum Bürgerhof Schotthock, zijn er informatie en ideeën om de weg naar het verdienen van eigen geld gemakkelijker te maken.

Elke vrouw heeft persoonlijke sterke punten waarvan toekomstige werkgevers kunnen profiteren. Het aanbod omvat het uitwerken van deze positieve kwaliteiten en ze voor te bereiden op toekomstige sollicitaties of sollicitatiegesprekken. Ook de vraag “hoe kom ik over op anderen?” met betrekking tot de toekomstige werkgever komt aan bod. Vervolgens zullen de werkterreinen worden gepresenteerd waarin momenteel werkgelegenheidsvooruitzichten bestaan.

Dit gratis evenement wordt georganiseerd door de Werkgroep Vrouwen en Meisjes. Om organisatorische redenen verzoeken wij u zich vóór 11 november 2022 aan te melden bij de Dienst Jeugd en Gezin op 05971 914 481 90 of online via de bijgevoegde QR-code.