Nieuws

Stadsmedewerkers vieren dienstjubilea

Rheine. Niet minder dan 26 werknemers van de stad Rheine hadden reden tot feestvieren: Zij vierden 25 en 40 jaar openbare dienst. Burgemeester Dr. Peter Lüttmann verwelkomde onlangs de jubilerende medewerkers in het Salzsiedehaus. In zijn toespraak bedankte hij hen voor hun jarenlange inzet en de grote toewijding die alle aanwezigen voor de stad Rheine hebben getoond. “Ik kijk uit naar onze verdere samenwerking,” vervolgde Lüttmann. Nadat de medewerkers wat herinneringen hadden opgehaald en hadden teruggeblikt op de vele veranderingen van de afgelopen decennia, feliciteerde de burgemeester alle jubilarissen individueel. Elk van hen ontving een certificaat en een boeket bloemen. Na afloop kwam iedereen bijeen in de foyer van het Salzsiedehaus voor koffie, cake en koude dranken om de festiviteiten af te ronden.

Geëerd werden: Sonja Westhoff, Renate Wagner, Britta Völker, Wiebke Gehrke, Ursula Lütkemeyer, Heike Born, Andre Kenning, Cathrin Attermeyer-Koch, Almut Spöring, Monika Brüske, Ulrich Niehues, Marco Lange, Susanne Veltmann (25 jaar) en Ingrid Ovel, Heike Baus, Sabine Wessels, Claudia Roß, Rüdiger Elbers, Peter Temmen, Ursula Mense, Susanne Müller, Dorothee Nünning, Klaus Schoppe, Lorenz Cichon, Frank Wolf (40 jaar).