Nieuws

Start van het nieuwe seizoen Kindermatinee

Foto (©Metronom): Am 25.09. startet die Kindermatinee in eine neue Spielzeit.

Rheine. De kindermatinee begint aanstaande zondag aan een nieuw seizoen! Op 25 september verwelkomt de culturele dienst opnieuw zijn jonge en oude gasten in de Stadthalle.

Voor kinderen van de basisschool (zeven tot tien jaar) voert het Metronom Theater het toneelstuk “Ebbe” op.

Ebbe komt uit een klein dorpje ergens aan de Noordzee. Maar de andere dorpelingen mogen haar niet. Ze is anders. Luid, vrolijk en vies. Ze is een vreemde voor de anderen. Zoals zo vaak het geval is, is ze alleen op een steiger met uitzicht op zee, starend naar de dag. Maar bij het geluid van de golven klinkt een zachte stem: “Au, verdomme! Help!”. Wat is dit, vraagt Ebbe zich af, voordat ze een rode bloem ontdekt op het witte strand. De wonderlijke sprekende bloem is door de storm uit zijn huis weggevaagd. De twee worden vrienden. Maar op een dag krijgt de bloem heimwee.

Kaarten voor deze voorstelling kunnen tot vrijdag 12.00 uur telefonisch worden gereserveerd bij de Kulturservice Stadt Rheine op 05971 939-352 en op de dag van de voorstelling met de bijbehorende factuur worden afgehaald aan de kassa in de Stadthalle.

Losse kaartjes zijn verkrijgbaar voor 5 euro of voor 3,75 euro met de gezinspas.

De stad Rheine wenst de jonge en oude toeschouwers veel plezier.

Foto (©Metronom): Op 25.09. begint het kindermatinee een nieuw seizoen.