Nieuws

Vrijwilligers en vrijwilligers

Veel mogelijkheden bij Caritas Rheine

Rheine. cpr. Divers, kleurrijk en tussen de 16 en 88 jaar oud: Er zijn veel vrijwilligers die zich inzetten voor anderen bij Caritas Rheine. Momenteel zijn er zo’n 400 mensen bij betrokken en hun werkterreinen zijn even gevarieerd en divers als zijzelf. Sommigen zijn al vele jaren actief, anderen hebben het vrijwilligerswerk net ontdekt. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is het plezier om in hun vrije tijd iets voor anderen te doen.

In het Centro S. Antonio heeft een groep vrijwilligers, die namens alle vrijwilligers van Caritas Rheine waren uitgenodigd, deelgenomen aan een fotoactie. Het motto: “Vrijwilligerswerk bij Caritas Rheine – je brengt jezelf en anderen in beweging en zet zo een sterk teken van solidariteit” werd met plezier en creativiteit gerealiseerd. De resulterende foto’s tonen de diversiteit van het vrijwilligerswerk bij Caritas Rheine! Er zijn veel mogelijkheden bij Caritas Rheine. Als u belangstelling hebt, kunt u contact opnemen met Martina Schoppe van de Caritas-afdeling op 05971 862-428 of per e-mail op