Nieuws

Repareren in plaats van weggooien is het motto van het Repair Café

Open op de eerste woensdag van elke maand in de Stolbergstraße.

Wanneer de laptop een eigen wil krijgt, er een gat in de broek zit of de haardroger zijn werk niet doet, bieden onze vrijwilligers reparatiehulp. Omdat een reparatie vaak goedkoper en milieuvriendelijker is dan een nieuwe aankoop. Wij bieden ondersteuning op het gebied van naaien, elektronica en computers.

Elke eerste woensdag van de maand opent het Repair Café vanaf 15.00 uur zijn deuren in het Café am Stadtberg aan de Stolbergstraße 9-11. Wij nodigen alle belangstellenden van harte uit voor het volgende Repair Café op 3 augustus. Registratie is niet nodig. Maskers zijn verplicht in het Café am Stadtberg.

Belangstellenden kunnen bellen naar 05971 862-360 of, voor technische vragen, rechtstreeks naar Klaus Skoczko op 05973 6291918.