Nieuws

STADTRADELN 2022: Rheine op koers voor de titel

Hartelijk dank van het stadsbestuur en het organisatieteam aan alle actieve STADTRADLERINNIN und STADTRADLER.

Rheine. Wederom hebben de inwoners van Rheine bewezen dat fietsen “in” is in Rheine. Met 633.898 bij elkaar gefietste kilometers hebben 3.387 geëngageerde fietsers uit 166 teams opnieuw een record gevestigd voor Rheine.

Burgemeester Dr. Peter Lüttmann en organisator Michael Wolters bedankten alle actieve fietsers uit Rheine voor hun grote inzet voor de bevordering van het fietsen, de bescherming van het klimaat en de kwaliteit van leven.

De inwoners van Rheine schijnen van deze wedstrijd te houden. Want dat is de enige manier om te verklaren dat zelfs in het zesde jaar op rij steeds grotere aantallen deelnemers en steeds betere recordresultaten worden behaald. Met deze geweldige gezamenlijke prestatie ligt de stad Rheine, die vorig jaar tweede werd in de landelijke vergelijking (grootteklasse 50.000 – 99.999 inwoners), opnieuw op koers voor de titel. Maar welke plaats de stad Rheine ook zal innemen aan het einde van de STADTRADELN wedstrijd in oktober, één ding is bovenal waar: fietsen betekent meer klimaatbescherming, meer levenskwaliteit in Rheine, meer gezondheid – en uiteindelijk meer plezier met mobiliteit – elke dag!