Nieuws

Eindspurt voor STADTRADELN 2022 in Rheine

Inschrijvingen in de wieleragenda’s zijn nog mogelijk binnen zeven dagen

Rheine. De organisatoren en de stadsambtenaren zijn opgetogen: opnieuw heeft de grote inzet van de burgers van Rheine de stad aan de top van het deelnemersveld gebracht.

Met een geweldige collectieve prestatie van 500.000 gezamenlijk gefietste kilometers staat de stad Rheine momenteel op de eerste plaats in een landelijke vergelijking (grootteklasse 50.000 – 99.999 inwoners). “Het is nog te vroeg om feest te vieren, maar een bedankje aan alle deelnemers is nu al op zijn plaats”, zijn Michael Wolters en Engelbert Nagelschmidt blij met het mooie resultaat. De twee organisatoren zijn ook dankbaar voor de vele positieve reacties op de campagne, die hebben aangetoond dat mensen in Rheine zowel privé als beroepsmatig veel kilometers per fiets afleggen en zich actief inzetten voor een verandering van het vervoer in Rheine – en uiteindelijk plezier beleven aan het fietsen.

Aanstaande woensdag, 15.06.2022, is het einde van de STADTRADELN 2022 campagneweken van dit jaar in Rheine. “Voor geregistreerde deelnemers is er echter nog een respijtperiode van zeven dagen na de campagneperiode.” Michael Wolters benadrukt de mogelijkheid om achteraf de gefietste kilometers binnen de campagneperiode van 21 dagen in te voeren”. Daarna is geen invoer of wijziging meer mogelijk.

Vragen over de STADTRADELN en de inschrijving van kilometers in de fietsagenda’s kunnen worden beantwoord door het organisatieteam: Michael Wolters, Tel.: 05971 939330, of Engelbert Nagelschmidt, ere-wielervertegenwoordiger, Tel.: 05971 70468, fahrradbeauftragter@ nagelschmidt-rheine.de.