Nieuws

Plezier en spelletjes tijdens de zomervakantie

Inschrijving voor het Kindervakantieparadijs 2022

Rheine. De zomervakantie staat voor de deur en in Rheine zijn er weer veel spannende vrijetijdsactiviteiten tijdens de zomervakantie. Het Kindervakantieparadijs wordt georganiseerd door de stad Rheine in samenwerking met verschillende clubs en instellingen en richt zich op alle kinderen en jongeren die tijdens de vakantie tijd en zin hebben in veel verschillende vrijetijdsactiviteiten.

Alle vakantieprogramma’s zijn te vinden op de website www.rheine.feripro.de. Naast belangrijke informatie (datum, tijd, plaats, kosten, enz.) zijn daar ook de respectieve inschrijvingsformulieren beschikbaar. Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met de respectieve organisatoren. Voor houders van een Münsterland Card geldt een korting van 50 procent op alle activiteiten in het kader van het Kindervakantieparadijs.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Wiebke Helling, Bureau Jeugdzorg Rheine, tel. 05971 – 939 668 of per e-mail op