Nieuws

Exclusieve fietsbellen om te winnen

Michael Wolters mit den exklusiven Fahrradglocken.

Geweldige start van STADTRADELN 2022 in Rheine

Rheine. 2.143 actieve fietsers en 166.022 bij elkaar gefietste kilometers – dat is het succesvolle resultaat van de eerste week van STADTRADELN 2022 in Rheine. Michael Wolters, organisator en initiatiefnemer van de actie, is zeer te spreken over de inzet van de fietsers uit Rheine: “Sinds het begin van de actie in 2017 noteren we steeds grotere deelnemersaantallen en ontvangen we veel blije en goedkeurende reacties.”

Nu het Pinksterweekend voor de deur staat, plannen veel mensen excursies en actieve weekendtochten. “We willen dagjesmensen aanmoedigen om de auto te laten staan en tochten met de fiets te maken en hebben daarvoor een actie bedacht”.

Het organisatieteam van STADTRADELN Rheine geeft vijf exclusieve fietsbellen weg onder alle deelnemers die in het kader van STADTRADELN tijdens het Pinksterweekend een fietstocht maken. Stuur een selfie of een groepsfoto naar het e-mailadres:

Inschrijven voor de STADTRADELN kan nog tot 15.06.2022 op https://www.stadtradeln.de/rheine. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Michael Wolters,

Tel.: 05971 939330, of per e-mail op of Engelbert Nagelschmidt, erevertegenwoordiger voor fietsen, Tel.: 05971 70468, fahrradbeauftragter@ nagelschmidt-rheine.de.