Nieuws

Aftrap workshop Kaderplan Stadscentrum 2.0

Rheine. Op donderdag 2 juni 2022 van 15.00 tot 21.00 uur vindt de openbare startworkshop plaats voor de actualisering van het kaderplan voor het stadscentrum. Het eerste evenement van het grootschalige plannings- en participatieproces heeft als motto “de plaatselijke knowhow van de burgers van Rheine integreren”. Doel van het evenement is de uiteenlopende meningen en perspectieven voor de toekomstige ontwikkeling van het stadscentrum te bundelen en samen met vertegenwoordigers van de stad mogelijke toekomstperspectieven voor het stadscentrum te bespreken. De locatie is Humboldtplatz 10, tegenover het gemeentehuis van Rheine. De kick-off workshop zal beginnen met een “open start”, d.w.z. kom gewoon langs en doe mee!

Contact: Tessa Schupp – Ministerie van Planning en Bouw – Tel. 05971 939 414 – E-mail: Internet: www.rheine.de/rahmenplan2.