Nieuws

Gesponsorde loop van de Christophorus School

Bei der Scheckübergabe (v.l.): Noel Horstmann (Lehrkraft), Sarah Reckenfelderbäumer (stellv. Schulleitung), Mathis Lüken, Yannick Miethe (Schüler), Dr. med. Carsten Schickor (Kinderarzt).

Leerlingen overhandigen donatie voor Oekraïne aan Dr. Schickor

Rheine. cpr. Al vele jaren houdt de Christophorusschool, een speciale school van Caritas met de nadruk op geestelijke ontwikkeling, een sponsorloop. Ook dit jaar gingen de 173 leerlingen in hun klassen op pad om vele rondjes te lopen voor een goed doel of om in hun rolstoel te lopen. De opbrengst gaat naar de hulporganisatie GAIN via de inzamelingsactie van de kinderartsenpraktijk Dr. Carsten Schickor. Alle leerlingen zetten zich in voor een goed doel, zamelden van tevoren veel geld in en deden ook aan sport. Dit resulteerde in een donatie van 2.000 euro.