Nieuws

Bejaardenkampen voor ouderen

e herrliche Zeit verbrachte die Reisegruppe im Kaiserbad Kissingen.

Naar Bad Waldliesborn, Bad Lauterberg en Travemünde

Reine. cpr. Recreatie en gezelligheid staan op de voorgrond bij de volgende seniorenkampen: De Caritasverenigingen van Rheine, Emsdetten en Ibbenbüren bieden een 11-daagse reis aan naar het erkende kuuroord Lauterberg. Dit populaire vakantieoord scoort met een mooie oude stad en vele vakwerkhuizen. Het hotel ligt op de begane grond bij de kuurtuinen. Het hotel heeft een spa- en wellnessafdeling met zwembad. Goslar, Werningerode en Quedlinburg zijn gemakkelijk te bereiken.

De tournee wordt voortgezet met een negendaagse reis naar Bad Waldliesborn van 6 tot 14 september. De gasten brengen hun vakantie door in het door een familie gerunde Hotel Holtdirk. Het hotel is centraal gelegen in de stad, het kuurpark ligt in de onmiddellijke nabijheid. Er is een natuurgeneeskundige praktijk in het hotel, waar massage, helende modderpakkingen, sauna en gezondheidslezingen worden aangeboden.

De bestemmingen aan zee, Borkum of Dahme, zijn ook nog steeds erg populair. Van 17 tot 26 september trekken we naar de badplaats Travemünde. Het prachtige uitzicht over de baai van Lübeck en de monding van de Trave is uniek. Het Maritim Hotel overtuigt met internationale flair, comfort en een eigen zwembad.

Een negendaagse adventsretraite van 29 november tot 7 december gaat naar Haus St. Elisabeth in Bad Rothenfelde. Het huis, gerund door zussen, ligt in het hart van de stad met uitzicht op de verlichte zoutziederij, de kuurtuinen en het winkelgebied.

Alle aangeboden hotels hebben een lift. Wie belangstelling heeft voor deze of andere uitstapjes, kan contact opnemen met Anja Rickert van het adviescentrum voor ouderen en hun naasten op 05971 862-302 of e-mail