Nieuws

Van betekenis zijn voor vluchtelingen

Bericht vanuit Maria Mediatrix: 

Wil jij als vrijwilliger een belangrijke schakel zijn voor het welbevinden van de vluchtelingen uit Oekraïne? En zie jij een gezellig team om mee samen te werken wel zitten? Dan ben je meer dan welkom!
Als vrijwilliger help je vluchtelingen met het vinden van een zinvolle dagbesteding, zelfstandigheid en het wegwijs worden in de maatschappij. Een hele dankbare taak!
In het team van enthousiaste vrijwilligers is ook plek voor jou! Wil jij iets betekenen voor de vluchtelingen? Dan is er nu de kans om kennis te maken op locatie op woensdag 18 Mei vanaf 20:00 uur, locatie Maria Mediatrix aan de Bornebroeksestraat 103.
Aanmelden kan via 

PS: Heb je nog een fiets in bruikbare staat staan?  Wij kunnen hem goed gebruiken!