Nieuws

Seniorenzwemmen vindt weer plaats

Nieuwe zwemmers zijn welkom

Rheine. cpr. Het consultatiebureau voor ouderen en familieleden van de Caritasvereniging Rheine start na de paasvakantie weer met het seniorenbad in het curatief onderwijscentrum. De eerste watergymnastiek is op vrijdag 29 april om 14.00 uur en om 15.30 uur. De senioren kunnen op vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur gebruik maken van de badfaciliteiten van het Caritasverband Rheine. De watergymnastiek vindt plaats om 14.00 uur en 16.00 uur en duurt ongeveer 20 tot 25 minuten. Tijdens de gymnastiek is de waterdiepte 1,25 m en tijdens het algemene bewegingsbad is de waterdiepte 1,55 m. De watertemperatuur is een aangename 30 graden. De watertemperatuur is een aangename 30 graden. De gymnastiekleraren Peter Heckhuis en Anita Veltmann verheugen zich erop zowel vertrouwde als nieuwe gasten te mogen verwelkomen. Voor uw eigen veiligheid geldt nog steeds de 3G-regel en zijn maskers in de kleedkamers verplicht. De kosten per zwemsessie bedragen vijf euro.

“Badgasten zijn hier altijd welkom – maar aanmelding vooraf is absoluut noodzakelijk”, zegt Peter Heckhuis. Peter Heckhuis is telefonisch te bereiken op 05971 72703 of per e-mail op

.