Nieuws

Een duidelijk NEE!

Rheine. Een eenhoorn die uit een hartenbos komt en eigenlijk zo schattig is als een knoop, verlangt niet naar een ideale wereld. Hij zegt principieel en in het algemeen nee tegen alles, en daarom noemen zijn ouders hem maar NEE-hoorn. Wanneer de NEE-hoorn uit zijn katoenen snoepjeswereld breekt, ontmoet hij een hond, een wasbeer en een prinses.

Vera Trachmann legt in het Sternstündchen op 04.05.2022 om 15.20 uur in de stadsbibliotheek aan alle jonge en oude toehoorders uit hoe deze combinatie van totaal verschillende types met elkaar overweg kan en hoe ze elkaar in de eerste plaats vinden.

Vooraf inschrijven op 05971 939 160 is vereist, de plaatsen zijn beperkt. Als u verhinderd bent, gelieve dan zo vroeg mogelijk af te zeggen, want de plaatsen zijn erg in trek.