Nieuws

Een duidelijk NEE!

Rheine. Een eenhoorn, die uit een hartenbos komt en eigenlijk alleen maar schnickeldischnuckelig is, verlangt niet naar een perfecte wereld. Hij zegt principieel en in het algemeen nee tegen alles, dus noemen zijn ouders hem maar NEE-hoorn. Wanneer de NEE-hoorn uit zijn suikerspinwereld breekt, ontmoet hij een hond, een wasbeer en een prinses.

Hoe deze combinatie van totaal verschillende types met elkaar overweg kan en hoe ze elkaar überhaupt vinden, dat legt Vera Trachmann uit aan alle kleine en grote toehoorders in het Sternstündchen op 04.05.2022 om 15.20 uur in de openbare bibliotheek.

Een voorafgaande registratie onder 05971 939 160 is vereist, de plaatsen zijn beperkt. Als u verhinderd bent, gelieve dan zo vroeg mogelijk af te zeggen, want de plaatsen zijn zeer gewild.