Nieuws

Plezier en spelletjes tijdens de paasvakantie

Wat is er te doen in het kindervakantieparadijs2022

Rheine. De paasvakantie staat voor de deur en in Rheine zijn er weer veel spannende vrijetijdsactiviteiten tijdens de paasvakantie! Het Kindervakantieparadijs wordt georganiseerd door de stad Rheine in samenwerking met verschillende clubs en instellingen en richt zich tot alle kinderen en jongeren die tijdens de vakantie tijd en zin hebben in veel vrijetijdsactiviteiten.

Alle vakantieprogramma’s zijn te vinden op de website www.rheine.feripro.de. Daar vindt u ook de belangrijkste informatie (datum, tijd, plaats, kosten, enz.) en inschrijvingsformulieren. Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met de organisatoren. Voor houders van een Münsterland Card geldt een korting van 50 procent op alle activiteiten in het kader van het Kindervakantieparadijs. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Carolin Kirchhoff van het Bureau Jeugdzorg van de stad Rheine op telefoonnummer 05971 – 939 246 of per e-mail op