Nieuws

Kom naar het jeugdteam

Stadt Rheine roept jongeren op mee te doen

Rheine. De gemeente Rheine nodigt jongeren van 13 tot 18 jaar van harte uit voor de eerste bijeenkomst van het nieuwe jeugdteam. Het team moet een integrerend deel uitmaken van het jeugdwerk en de wensen en suggesties van alle jongeren in Rheine vertegenwoordigen. Daartoe moeten verschillende projecten en evenementen worden gepland die de jongeren zelf kunnen ontwikkelen. Bovendien moeten de vertegenwoordigers van het jeugdteam de kans krijgen om deel te nemen aan verschillende strategische beslissingen van de stad Rheine. Hiervoor zijn creatieve ideeën over actuele onderwerpen nodig.

Een eerste bijeenkomst vindt plaats op 21.04.2022, van 11.00 tot 15.00 uur, inclusief een pizzapauze, in het Kulturetage Rheine. Naast het leren kennen van elkaar, worden de eerste ideeën verzameld en doelen gesteld voor de toekomst. Iedereen die wil deelnemen is uitgenodigd en kan zich aanmelden per e-mail op of per WhatsApp/Signaal op +4917639902600. Het jeugdteam wordt voortdurend ondersteund door het bureau voor jeugdzorg van de stad Rheine en de Stadtjugendring Rheine e.V.