Nieuws

Repair Café in de Stolbergstraße

Op 6 april in het Café am Stadtberg

Rheine. cpr. Repareren in plaats van weggooien is het motto van het Repair Café. Als uw laptop een eigen wil krijgt, uw broek een gat vertoont of uw haardroger het laat afweten, helpen onze vrijwilligers u bij de reparatie. Omdat een reparatie vaak goedkoper en milieuvriendelijker isdan een nieuwe aankoop. Wij bieden ondersteuning op het gebied van naaien, elektronica en computers.

Elke eerste woensdag van de maand opent het Repair Café vanaf 15.00 uur zijn deuren in het Café am Stadtberg aan de Stolbergstraße 9-11. Wij nodigen alle belangstellenden van harte uit voor het volgende Repair Café op 6 april. Registratie is niet nodig. In het Café am Stadtberg geldt de 3G-regel. Het dragen van een FFP-2 masker is vereist.

Belangstellenden kunnen bellen naar 05971 862-360 of, voor technische vragen, rechtstreeks naar Klaus Skoczko op 05973 6291918.