Nieuws

IN SITU – TER PLAATSE

Het KünstlerinnenForum MünsterLand is al 20 jaar door middel van vele projecten een actieve medeschepper van de cultuurregio Münsterland. Zij vieren hun jubileum met een kunstenaarsresidentie en een daaropvolgende tentoonstelling van hun werk.25 vrouwelijke kunstenaars uit het Münsterland leven en werken tien dagen lang samen IN SITU – VOR ORT op het terrein van Kloster Bentlage. Hier creëren zij kunstwerken op het gebied van schilderen, tekenen, beeldhouwen, keramiek en prentkunst.Geïnteresseerden zullen niet alleen de uiteindelijke tentoonstelling kunnen bekijken, maar vanaf begin april ook het creatieproces van de werken van dichtbij kunnen volgen. De site zal tijdens de werkuren toegankelijk zijn voor het publiek, en dialoog wordt aangemoedigd.Tijdens de residentie is ereen lezing door Dr. Ulla C. Schmidtover de rol van vrouwen in de kunstgeschiedenis: 6 april, 19.00 uur in Kloster Bentlage

Datum | DO 14.04. – SO 24.04.2022Locatie| Kloster Bentlage, ÖkonomieOpening| DO 14.04.2022, 17:30 uurToegang| gratisOpeningstijden|DI-SA 14-18 uur | SO & Feiertag 10-18 uurOrganisator|KünstlerinnenForum MünsterLand e.V., Kulturelle Begegnungsstätte Kloster BentlageInformatie| 05971 918 468 |www.kloster-bentlage.de,www.kuenstlerinnenforum.de