Nieuws

Anton en Nudge

Sop 13 april 2022 om 15.20 uur in de stadsbibliotheek.

Rheine. Het hondje Stups loopt gewoon naar Anton toe. Anton is erg blij dat hij nu een dierenvriendje heeft met wie hij ijs kan eten, vangbal kan spelen en in het algemeen plezier kan maken. Hoewel ergens zijn geweten aan hem knaagt, omdat: Iemand mist Stups zeker, of niet?

Ulrike Elskamp zal tijdens het “Sternstündchen” in de stadsbibliotheek op 13 april 2022 om 15.20 uur aan alle jonge en oude toehoorders vertellen of Stups’ baasje gevonden zal worden of dat de hond voor altijd bij Anton zal blijven.

Vooraf inschrijven op 05971 939 160 is vereist, de plaatsen zijn beperkt. Voor begeleiders is een bewijs van inenting of een negatieve test (3G-regel) vereist. Als u verhinderd bent, gelieve dan zo vroeg mogelijk af te zeggen, want er is veel vraag naar plaatsen. Omslag © Thienemann Verlag