Nieuws

roverhoofdman Tjamme of hoe je een horde rovers leidt

Rheine. Verandering van leiderschap bij de overvallers. Ze zijn op zoek naar een nieuwe baas – en niemand wil het doen. Nadat de meesten van hen om verschillende redenen hebben geweigerd, wordt Tjamme gekozen. Of liever, hij heeft niet echt een keus…

Er rijzen dus verschillende vragen: Hoe gedraagt men zich als roverhoofdman? Wat zijn de taken van het nieuwe werkterrein? En is het opruimen van het rovershol niet een goed begin? Hans-Hermann Kwiecinski zal dit alles aan alle jonge en oude toehoorders onthullen op 6 april 2022 vanaf 15.20 uur in het Sternstündchen in de stadsbibliotheek.

Vooraf inschrijven op 05971 939 160 is vereist, de plaatsen zijn beperkt. Voor begeleiders is een bewijs van inenting of een negatieve test (3G-regel) vereist. Als u verhinderd bent, gelieve dan zo vroeg mogelijk af te zeggen, want er is veel vraag naar plaatsen. Omslag © Editie Nilpferd, G&G Verlag (