Nieuws

RHEINE MOBIL & STREET FOOD FESTIVAL – 26 & 27.03.2022

Op naar de lente!” met open zondag op 27 maart 2022 enStreet Food Festival het hele weekend (25.-27.03.2022).

De winkeliers verleiden de bezoekers met aantrekkelijke aanbiedingen om van het leven aan de Ems te genieten. “De heerlijke temperaturen van de afgelopen dagen wekken niet alleen de eetlust op voor de nieuwe voorjaarscollecties, maar ook voor veel meer.

Naast de winkelervaring staat zondag in het teken van “vrijetijdsplezier”. Verschillende exposanten op het gebied van “mobiliteit” zoals autodealers, fietsenwinkels en op het gebied van “vrije tijd” zoals plezierboten, kanoverenigingen, spinnewielen en nog veel meer zullen laten zien hoe je de lente kunt verwelkomen. De bedrijven zullen uiteraard aanwezig zijn om advies te geven en al uw vragen te beantwoorden.

Bovendien zal er dit jaar op zondag een speciale gezondheidsaanbieding zijn:Het reisbureau Dittrich biedt samen met de gezondheidspartners Mariposa en PVM – Patient Care een antistoftest aan. Het kan u vertellen of u van uw lente en zomer kunt genieten, d.w.z. of u voldoende antilichamen hebt aangemaakt door een besmetting met het coronavirus of door de coronavaccinatie. Afspraken voor de antilichaamstatustest kunnen worden geboekt onder de volgende link of u kunt zonder afspraak langskomen:https://mariposa.testzentren-deutschland.de/. De test wordt uitgevoerd van 13.00 tot 17.00 uur in het reisbureau Dittrich, Herrenschreiberstr. 24, Rheine tegen een vergoeding van € 20,00. Als u vragen heeft over de test, kunt u van tevoren bellen met 08006647009.


Op culinair gebied staat de gasten een bijzonder hoogtepunt te wachten.

Al vanaf vrijdag 25.03.2022 vindt op het marktplein het Street Food & Music Festival plaats. Het motto hier is: naar hartelust eten, smullen en proeven, en natuurlijk vrienden ontmoeten, kletsen en lachen. Talrijke vrachtwagens en eetkraampjes, chef-koks en amateurkoks komen samen om hun kwaliteitsvolle en versbereide gerechten te presenteren. Terwijl de bezoekers smullen, kunnen ze zich dit jaar verheugen op muziekacts die de moeite van het beluisteren waard zijn en die voor het beste entertainment zullen zorgen in een sfeervolle ambiance op het marktplein.

Openingstijden: Straatvoedsel- en muziekfestival

Vr 25 mrt: 16-22 uurZat26 mrt: 12-22 uurZon27mrt: 12-18 uur

Openingstijden: Rheine Mobile. Op naar de lente! en open zondag

Zon, 27.03.: 13.00 – 18.00 uur.