Nieuws

(Vrienden helpen vrienden

Westfalenpokal wedstrijd van het A-jeugdteam FCE Rheine tegen Arminia Bielefeld in het teken van hulp voor de mensen in Oekraïne

RHEINE. Het feit dat ook jongeren de campagne “Vrienden helpen vrienden – inzamelingsactie Oekraïne” steunen, was een van de vele verheugende nieuwtjes die ons als jumelagevereniging bereikten:

Het U19 voetbalteam van FC Eintracht Rheine speelt zondag in de Westfalen Cup tegen het U19 team van Arminia Bielefeld, momenteel 15e in de A-Junioren Bundesliga-West.

De aftrap is op zondag (20 maart 2002) om 13.00 uur in het VR Bank Stadion aan de Uhlenhook in Rheine.

Alle toeschouwersinkomsten (entreegelden) worden gedoneerd aan de jumelagevereniging van de stad Rheine.

Voor bekerwedstrijden zal 50% van de inkomsten uit entreegelden aan de thuisspelende en de bezoekende teams worden betaald. Arminia Bielefeld steunt deze campagne, ziet volledig af van haar aandeel en doneert het bedrag aan deze campagne.

Daarnaast zal de U19 van de FCE (team, coachingsstaf en sportleiding) een bedrag bijdragen.

Het is ook de bedoeling dat er een donatiebox komt, waarin de hopelijk vele toeschouwers een kleine of grotere donatie kunnen deponeren.

De jumelagevereniging wil beide teams en het FCE-team bedanken voor dit geweldige evenement. Wij zullen in de komende week verslag uitbrengen over het resultaat van de wedstrijd en de opbrengst.