Nieuws

Gezamenlijke reis naar “Borne op z`n best”

De vrienden van Borne hebben de inwoners van Rijnland weer uitgenodigd voor het evenement “Borne op z’n best”, dat op 10 april (zondag) zal plaatsvinden. Velen kennen het populaire evenement met de levende standbeelden en veel muziek en kunst. De jumelagevereniging zal opnieuw bussen uit Rheine inzetten om een gezamenlijke aankomst en vertrek mogelijk te maken. Inschrijven kan vanaf nu tot 4 april bij Heike Born, tel. 05971/939221 of per e-mail . De kosten van de bus bedragen 10 euro per persoon. Het geld zal bij vertrek in de bus worden geïnd. De bus vertrekt op 10.04.2022 om 12 uur vanaf de kant van de Emstorplatz in de Osnabrücker Straße. De terugreis is gepland om 17.00 uur. Het bestuur van de vereniging zou graag vele leden verwelkomen op dit mooie evenement.