Nieuws

De kleine waterspriet – Lente in de molenvijver

Rheine. Wie kent hem niet, de kleine water sprite van de molen vijver? Maar hoe is het eigenlijk in de lente? Doen water sprites een winterslaap en worden dan pas wakker? Zijn er “lentebloemen” in het water?

Vera Trachmann zal alle jonge en oude toehoorders tijdens het “Sternstündchen” op 16.03.2022 om 15.20 uur in de stadsbibliotheek vertellen hoe het werkelijk lente is in de molenvijver en welke avonturen de kleine waterspriet en zijn vriend, de karper Cyprinus, beleven.

Vooraf inschrijven op 05971 939 160 is vereist, de plaatsen zijn beperkt. Voor begeleiders is een bewijs van inenting of een negatieve test (3G-regel) vereist. Als u verhinderd bent, gelieve dan zo vroeg mogelijk af te zeggen, want er is veel vraag naar plaatsen.