Nieuws

Uitstapje voor senioren naar Bad Kissingen

Meer uitstapjes naar Bad Rothenfelde, Norderney, Dahme en Bad Lauterberg.

Rheine. cpr. De zon schijnt en veel mensen verlangen weer naar reizen. De catalogus voor seniorenvakanties 2022 van de Caritasverenigingen in het district Steinfurt is nu beschikbaar. “We hebben weer veel uitstapjes gemaakt voor alle geïnteresseerde gasten,” zegt Anja Rickert van de Caritasvereniging Rheine.

Van 28 april tot 10 mei gaat het 13 dagen lang naar het dromerige Kaiserbad Kissingen. De historische oude stad, de prachtige kuurtuin met het Luitpoltpark en de rozentuin nodigen uit tot verpozen. Weelderige bloemenarrangementen sieren de hele stad en het kwalitatief unieke twaalfkoppige kuurorkest speelt twee keer per dag. Alle een- en tweepersoonskamers zijn voorzien van douche/wc telefoon en TV. Er is een lift beschikbaar.

Bestemmingen aan zee zoals Travemünde en Dahme zijn opnieuw erg in trek. Er zijn nog twee tweepersoonskamers beschikbaar voor de dertiendaagse Norderney-reis van 30 mei tot 11 juni. Wegens grote vraag zijn ook Bad Rothenfelde in mei en Bad Lauterberg in juli weer in de catalogus opgenomen.

De uitstapjes worden begeleid door geschoolde reisleiders die de vakantie voor de ouderen opfleuren met raad en daad en menige leuke gemeenschapsactiviteit. Het volledige programma van de Caritasreizen 2022 voor het district Steinfurt is verkrijgbaar bij de Caritasverenigingen in het district Steinfurt en kan ook telefonisch worden besteld op nummer 05971 862-312 of 05971 862-302. Inschrijving voor de reizen is ook daar mogelijk. Bovendien kan het programma worden gedownload van het internet op www.caritas-rheine.de.

Archieffoto: Een reisgezelschap uit Bad Kissingen geniet van het prachtige kuurpark.