Nieuws

De raaf die anders was

Sterns in de gemeentelijke bibliotheek

Rheine. Anders zijn is niet gemakkelijk. Noch voor mensen, noch voor raven. De bonte raaf heeft geen kans om zich onopvallend te gedragen tussen de andere raven. Hij is kleurrijk en daarom altijd goed te zien tussen al zijn zwarte mede-raven.

Of de andere raven nog begrijpen dat anders zijn niet betekent dat iemand anders is, dat vertelt Regina Allgaier alle jonge en oude toehoorders in het Sternstündchen in de stadsbibliotheek op 02.03.2022 om 15.20 uur.

Vooraf inschrijven op 05971 939 160 is vereist, de plaatsen zijn beperkt tot 10 kinderen met elk 1 begeleider. Voor begeleiders is een bewijs van inenting (2G-regel) vereist. Als u verhinderd bent, gelieve dan zo vroeg mogelijk af te zeggen, want er is veel vraag naar plaatsen.