Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor Escape Room

Actie van het project “Menschen stärken Menschen

Rheine. cpr. Vrijwilligers van het project “Menschen stärken Menschen” van het jongerenbegeleidingscentrum van de Caritasverband Rheine e. V. hebben al een keer een Escape Room opgezet. Nu komt er een nieuwe Escape Room “Trapped in Wonderland” tijdens de paasvakantie van 2022. Om dit te realiseren worden jongeren van 17 jaar en ouder gezocht die aan het project willen meewerken. Alles is mogelijk, van lijmen, knutselen en versieren tot het begeleiden van de kinderen in de Escape Room. De kamer wordt samen ontwikkeld en alles wordt uitgelegd. Wie op lange termijn als vrijwilliger bij het project “Menschen stärken Menschen” betrokken wil zijn, kan zich inzetten voor sponsoring en groepsactiviteiten. Als u vragen hebt of zich wilt inschrijven, kunt u contact opnemen met Ann-Kathrin Fink op 05971 862-340 of Lea Bröker op 05971 862-304 of per e-mail op .